Klubben

Hagfors-Uddeholms Ridklubb är en ideell förening med ridskole- och tävlingsverksamhet som har anor sedan början av 50-talet.

Vi håller till i Stjärnsfors, Uddeholm ca 6 km från Hagfors i en anläggning som vi äger själva. Här finner du fina året-runt-ridvägar, utomhusbanor för både hoppning 40x80 och dressyr 20x60 samt ett ridhus 20x40. Föreningen äger också ett antal ponnyer och hästar som ingår i lektionsverksamheten under veckorna. Vi bedriver tävling och träning inom grenarna hoppning och dressyr för dig med egen ponny/häst. Det finns också ett antal stallplatser som hyrs ut till medlemmar i föreningen. Vi är medlem i Svenska Ridsportförbundet.

På denna sida finner du en del information om ridskolans verksamhet mm. Om du vill veta mer så går det bra att ringa till ridskolan.

Uppdaterad: 13 MAJ 2015 16:06

Valmet