Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska RF


En av världens största hoppcuper för kategori C- och D-ponnyer är Prins Carl Philips Pris. I den prestigefyllda stora finalen på Friends Arena gick segern till Mathilda Hansson från Flyinge Ryttarförening.
 
Det var återigen dags för publiken att bänka sig framför några av världens absolut bästa dressyrryttare på Friends Arena. Finalen i Saab Top 10 Dressage avgjordes genom en kür, vann gjorde återigen tyska världsettan Jessica Von Bredow-Werndl.
 
Fyra D-ponnyekipage möttes på söndagen i final i ponnykür på Sweden International Horse Show. Det var tight i toppen med fina procent där Ebba Lindholm från Djursholms Ridklubb tog hem segern
 
Det är dags för den fjärde deltävlingen i västeuropeiska hoppligan Longines FEI World Cup. Världscupklassen går klockan 13:00 på söndag. SVT sänder!
 
Saab Top 10, Driving World Cup och final i Lövsta Future Challenge Dressage är bara några av höjdpunkterna på på Sweden International Horse Show. Läs mer om lördagen här!
 
Lisbeth Johansson, Alvesta, tilldelas Riksidrottsförbundets förtjänsttecken 2021 redan tidigare i år, och under Sweden International Horse Show fick hon ta emot tecknet av Björn Eriksson, ordförande i Riksidrottsförbundet.
 
På lördagen var det dags för rafflande final i SIHS Käpphäst Presented by Friends där 20 finalister hoppade en utmanande bana på höjden 50 centimeter. 10-åriga Isabella på hästen Stallbackens Tyra vann den spännande tävlingen inför jublande publik.
 
-Det är så här vi köper hästar nuförtiden, säger Tyresö Ryttarförening som under många år framgångsrikt samarbetat med uppfödare och fött upp egna ridskolehästar.
 
-Det är så här vi köper hästar nuförtiden, säger Tyresö Ryttarförening som under många år framgångsrikt samarbetat med uppfödare och fött upp egna ridskolehästar.
 
Det gick undan när tre lovande unga kuskar visade upp sportkörning på mässarenan under Sweden International Horse Show på lördagen i en uppvisning presenterad av Svenska Ridsportförbundets körkommitté.
 
Ridborgarmärket är en riktig ridsportklassiker. I årets upplaga blev det Salaortens Ryttarförening som lockade flest märkestagare och föreningen hyllades på fredagen av Svenska Ridsportförbundet under Sweden International Horse Show.
 
Working Equitation, eller WE, är den snabbast växande ridsportgrenen i Sverige. Två av landets främsta WE-ryttare var under fredagen på plats för att visa upp denna mångsidiga gren på Sweden International Horse Show.
 
Hanna Etzner är Årets hästskötare, ett pris som delas ut i samarbete med ATG för att hästskötare är en av de viktigaste kuggarna i varje ridsportteam. Nu finns guldkornen från Ryttargalan i ett sammandrag producerat av Kanal 75.
 
Under fredagen visades en rad olika ridsportgrenar på mässarenan under Sweden International Horse Show. Bland annat presenterade Svenska Ridsportförbundets dressyrkommitté paradressyr.
 
Under Sweden International Horse Show bjuds publiken inte bara på tävling och show på huvudarenan, utan även på mässområdet finns ett fullspäckat program fullt av kunskap och inspiration. På fredagen var det uppvisning i voltige.
 
12

Våra sponsorer

Valmet

 

 

Hagfors Energi AB

 

 

Hagfors Hem AB

 

Emtbjörks AB

 

 

Equality Line

 

Uddeholmsladan

 

Anders Janssons Möbler AB

 

 

Torfolk Gård -det ekologiska orginalet

 

Ekshärads Water Jet

 

 

Magdalenas Corner

 

 

Elm's Byggnadsfirma AB

 

 

Autofric AB

Postadress:
Hagfors Uddeholms RK - Ridsport
Ridskolan,Stjärnsfors
68340 Uddeholm

Kontakt:
Tel: 0768241697
E-post: byqvist13@hotmail.co...

Se all info