Hoppa till sidans innehåll

Paus i ridskoleverksamheten


Paus i ridskoleverksamheten

Styrlesen har i december 2017 tagit beslut om att lägga ner ridksoleverksamheten för en tid. 

Vi vill rikta ett stort TACK till alla medlemmar och sponsorer, utan er hade inte föreningen funnits idag. Vi lyckades tillsammans vända på det kritiska läget, men då händelser som vi inte kan styra över inträffade gång på gång, tvingas vi göra ett uppehåll i vår lektionsverksamhet.

Vår målsättning med det är att rädda föreningens ekonomi och anläggning. Vi behöver fokusera på att få en förening med ekonomisk balans, det innebär att vi kan spara pengar till investeringar och oförutsedda utgifter. Vi behöver rusta upp anläggningen och göra den till en trygg, säker och attraktiv plats att bedriva ridsport på.

Vi i styrelsen kommer att arbeta för att så fort som möjligt kunna starta upp lektionsverksamheten igen, då vi anser att det är viktigt att kunna erbjuda en ridskola för alla!

Föreningen kommer också att fortsätta att stå med privat uppstallning, träningar, tävlingar och olika aktiviteter för barnen.

Av våra ridskolehästar  har Laban sålts till Ann-Marie, Mimmi och Nova har sålts till Eda Ryttarförening, övriga hoppas vi snarast hitta bra hem till, där en del får njuta av livet som pensionär och andra får fortsätta att utvecklas med sin nya ägare.

Vi tror på en framtid för HURK som Hagfors ridsportcentrum, en plats där kompetens och erfarenhet samlas för alla som brinner för hästar och allt runt omkring. Vi är övertygande om att HURK kommer att bedriva ridskoleverksamhet igen, vi behöver dock samla kraft och pengar för att göra en omstart.

Än en gång - ett stort tack för all glädje och alla roliga stunder ni som medlemmar och ridande skänkt oss i styrelsen och i personalen.

Vi hoppas och ser fram emot att få se er igen och hoppas att ni vill vara med och bygga HURKs framtid!

Hagfors-Uddeholms Ridklubb

Maja Westlund, ordförande, tel 073-026 49 29 eller 0563-720 08

Frågor om uppstallning och köp hästar, Anna Hökenström tel 076-824 16 97

Uppdaterad: 06 NOV 2017 10:14 Skribent: Ingela Axelsson
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

Valmet

 

 

Hagfors Energi AB

 

 

Hagfors Hem AB

 

Emtbjörks AB

 

 

Equality Line

 

Uddeholmsladan

 

Anders Janssons Möbler AB

 

 

Torfolk Gård -det ekologiska orginalet

 

Ekshärads Water Jet

 

 

Magdalenas Corner

 

 

Elm's Byggnadsfirma AB

 

 

Autofric AB

Postadress:
Hagfors Uddeholms RK - Ridsport
Ridskolan,Stjärnsfors
68340 Uddeholm

Kontakt:
Tel: 0768241697
E-post: This is a mailto link...

Se all info